Book tid
Åbn menu

Velkommen hos proaktiv Fabrikken Sundhed i Slagelse

I den gamle margarinefabrik er der nu et tværfagligt sundhedscenter i Slagelse. Vores filosofi er at være et stærkt alternativ samt godt valg, når man har brug for behandling og ønsker at gå til fitness. Som det tværfaglige hus vi er, tilbyder vi fitness, fysioterapi, kiropraktik, ernæring/kostvejledning.
Vi ligger i smukke, nyrenoverede lokaler i en gammel fabriksbygning, hvilket giver os mulighed for at kombinere det rå univers fra crossfit med store lyse lokaler til holdtræning. Vi har højt til loftet både fysisk og mentalt, hvilket betyder, at alle er velkomne hos os.

proaktiv og Fabrikken i Slagelse er stedet, hvor bevægelse og det forebyggende element er i centrum. Vi er en del af Samarbejde i bevægelse som rækker over 5 Sundhedshuse - Sorø, Dianalund, Ringsted, Bjæverskov og Slagelse.

Både proaktiv og Fabrikken i Slagelse fungerer som klinik for fysioterapi, motions- og fitnesscenter, behandlingssted med diætist, kiropraktik, massage og ergoterapi, samt bevægelsessted med kvalificerede undervisere i forskellige former for bevægelsestræning.

Hos Fabrikken i Slagelse holder vi fokus på omsorg, lyst, humor og glæde ved bevægelse.

Hos proaktiv er det vigtigt, at du som bruger føler dig velkommen, tryg og i kompetente hænder. Derfor lægger vi vægt på at have en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der bag den professionelle behandlerrolle også er plads til smil og godt humør og derfor holder vi fokus på omsorg, lyst, humor og glæde ved bevægelse.

Vi tilbyder bl.a Fysioterapi som. Medical Fitness, Fysiomassage, 10-min. gratis konsultation og Ryghold. Vi udvikler løbende koncepter efter dine behov, bl.a. kost og arbejdsprofiler. Vi arbejder tæt sammen med Fysikken og kan derfor hjælpe dig i din behandling, forebyggelse og videre i din træning.

Vi ser sammenhænge
Vi tænker helhedsorienteret, hvilket betyder at vi kigger på årsagen til at du har ondt, og ikke bare nøjes med at behandle symptomerne. I samarbejde med dig er målet, at hjælpe dig igennem behandlingen og videre i forløbet, så du igen kan tage hånd om egen sundhed.

Hos proaktiv i Fabrikken i Slagelse er det ikke nødvendigt med lægehenvisning, du kan opnå tilskud fra "danmark" og visse sundhedsforsikringer dækker behandlingen.


Ring til os eller bestil en tid. Vi garanterer dig en tid inden for 48 timer på hverdage.

proaktiv Fabrikken i Slagelse - Ndr. Ringgade 59 - 4100 Slagelse
T: 70300722 eller E: sib@proaktivteam.dk

Se mere på: http://fabrikkensundhed.dk/

SIB - Slagelse i billeder

  • SIB - Slagelse
bubblemedia