Book tid
Åbn menu

Velkommen hos proaktiv Fabrikken Sundhed i Slagelse

I den gamle margarinefabrik er der nu et tværfagligt sundhedscenter i Slagelse. Vores filosofi er at være et stærkt alternativ samt godt valg, når man har brug for behandling og ønsker at gå til fitness. Som det tværfaglige hus vi er, tilbyder vi fitness, fysioterapi, ernæring/kostvejledning.

Vi ligger i smukke, ny-renoverede lokaler i en gammel fabriksbygning, hvilket giver os mulighed for at kombinere det rå univers fra crossfit med store lyse lokaler til holdtræning. Vi har højt til loftet både fysisk og mentalt, hvilket betyder, at alle er velkomne hos os.

proaktiv og Fabrikken i Slagelse er stedet, hvor bevægelse og det forebyggende element er i centrum. Vi er en del af Samarbejde i bevægelse som rækker over 5 Sundhedshuse - Sorø, Dianalund, Ringsted, Bjæverskov og Slagelse.

Både proaktiv og Fabrikken i Slagelse fungerer som klinik for fysioterapi, motions- og fitnesscenter, behandlingssted med diætist, massage og ergoterapi, samt bevægelsessted med kvalificerede undervisere i forskellige former for bevægelsestræning.

Hos proaktiv er det vigtigt, at du som bruger føler dig velkommen, tryg og i kompetente hænder. Derfor lægger vi vægt på at have en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der bag den professionelle behandlerrolle også er plads til smil og godt humør.

Vi tilbyder bl.a 10 minutters gratis konsultation, fysioterapi, fysiomassage, ryghold samt medical fitness. Vi udvikler løbende koncepter efter dine behov, bl.a. kost og arbejdsprofiler.

Vi ser sammenhæng og tænker helhedsorienteret, hvilket betyder at vi kigger på årsagen til, at du har ondt og ikke nøjes med at symptombehandle. I samarbejde med dig og Fabrikken i Slagelse tager vi hånd om dig og kan hjælpe dig videre i din behandling, forebyggelse og træning, så du bliver den bedste udgave af dig.

Hos proaktiv i Fabrikken på Slagelse kan du komme til behandling uden en lægehenvisning og er du medlem af sygeforsikringen ”danmark” kan du opnå tilskud. Der er visse sundhedsforsikringer, der dækker behandlingerne – spørg dit forsikringsselskab.

Ring til os eller bestil en tid. Vi garanterer dig en tid inden for 48 timer på hverdage.

proaktiv Fabrikken i Slagelse - Ndr. Ringgade 59 - 4100 Slagelse
T: 70300722 eller E: sib@proaktivteam.dk

Se mere på: http://fabrikkensundhed.dk/

SIB - Slagelse i billeder

  • SIB - Slagelse
bubblemedia