Book tid
Åbn menu

Velkommen hos proaktiv Ringsted

proaktiv og Fysikken i Ringsted er stedet, hvor bevægelse og det forebyggende element er i centrum. Vi er en del af Samarbejde i Bevægelse som rækker over 5 Sundhedshuse - Sorø, Dianalund, Ringsted, Bjæverskov og Slagelse.

Både proaktiv og Fysikken fungerer som klinik for fysioterapi, motions- og fitnesscenter, behandlingssted med osteopati, zoneterapi og massage, samt bevægelsessted med kvalificerede undervisere i forskellige former for bevægelsestræning.

Hos proaktiv er det vigtigt, at du som bruger føler dig velkommen, tryg og i kompetente hænder. Derfor lægger vi vægt på at have en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der bag den professionelle behandlerrolle også er plads til smil og godt humør.

Vi tilbyder bl.a 10 minutters gratis konsultation, fysioterapi, fysiomassage, ryghold samt medical fitness. Vi udvikler løbende koncepter efter dine behov, bl.a. kost og arbejdsprofiler.

Vi ser sammenhæng og tænker helhedsorienteret hvilket betyder, at vi kigger på årsagen til, at du har ondt og ikke nøjes med at symptombehandle. I samarbejde med dig og Fysikken i Ringsted tager vi hånd om dig om kan hjælpe dig videre i din behandling, forebyggelse og træning, så du bliver den bedste udgave af dig.

Hos proaktiv i Fysikken kan du komme til behandling uden en lægehenvisning og er du medlem af sygeforsikringen ”danmark” kan du opnå tilskud. Der er visse sundhedsforsikringer, der dækker behandlingerne – spørg dit forsikringsselskab.

Ring til os og bestil en tid. Vi garanterer dig en tid inden for 48 timer på hverdage.

proaktiv Fysikken i Ringsted, Fuglebakken 1, 4100 Ringsted
T: 70300722 eller E: sib@proaktivteam.dk

Se mere på: http://www.fysikken.dk/behandling/ringsted/proaktiv.aspx 

SIB - Ringsted i billeder

  • SIB - Ringsted
bubblemedia