Book tid
Åbn menu

Velkommen hos proaktiv Sorø

proaktiv og Kroppens Hus i Sorø er stedet, hvor bevægelse og det forebyggende element er i centrum. Vi er en del af Samarbejde i bevægelse som rækker over 5 Sundhedshuse - Sorø, Dianalund, Ringsted, Bjæverskov og Slagelse.

Både proaktiv og Kroppens Hus fungerer som klinik for fysioterapi, motions- og fitnesscenter, behandlingssted med kiropraktor, osteopat, zoneterapeut og kostvejleder, samt bevægelsessted med kvalificerede undervisere i forskellige former for bevægelsestræning.

I Kroppens Hus holder vi fokus på omsorg, lyst, humor og glæde ved bevægelse.

Hos proaktiv er det vigtigt, at du som bruger føler dig velkommen, tryg og i kompetente hænder. Derfor lægger vi vægt på at have en afslappet og hyggelig atmosfære, hvor der bag den professionelle behandlerrolle også er plads til smil og godt humør og derfor holder vi fokus på omsorg, lyst, humor og glæde ved bevægelse.

Vi tilbyder bl.a Fysioterapi som. Medical Fitness, Fysiomassage, 10-min. gratis konsultation og Ryghold. Vi udvikler løbende koncepter efter dine behov, bl.a. kost og arbejdsprofiler. Vi arbejder tæt sammen med Kroppens Hus og kan derfor hjælpe dig i din behandling, forebyggelse og videre i din træning.

Vi ser sammenhænge
Vi tænker helhedsorienteret, hvilket betyder at vi kigger på årsagen til at du har ondt, og ikke bare nøjes med at behandle symptomerne. I samarbejde med dig er målet, at hjælpe dig igennem behandlingen og videre i forløbet, så du igen kan tage hånd om egen sundhed.

Hos proaktiv i Sorø er det ikke nødvendigt med lægehenvisning, du kan opnå tilskud fra "danmark" og visse sundhedsforsikringer dækker behandlingen.


Ring til os eller bestil en tid. Vi garanterer dig en tid inden for 48 timer på hverdage.

proaktiv Sorø - Holbækvej 109 - 4180 Sorø
T: 70300722 eller E: sib@proaktivteam.dk

Se mere på: http://www.kroppenshus.dk/

SIB - Sorø i billeder

  • SIB - Sorø

Følg med på Facebook

bubblemedia