Book tid
Åbn menu

Bag om proaktiv

Grundlæggelsen af proaktiv er kulminationen på flere års visioner og drømme, hvis omdrejningspunkt er fremtidens danske sundhedssektor. Og det er symbiosen, som opstod, da en ambitiøs gruppe af iværksættere, ildsjæle og fagnørder fra fysioterapiog træningssektoren mødtes i London i eftersommeren 2015 og fandt sammen om fælles værdier og målsætninger.

Gruppens fællesforståelse var og er, at den danske sundhedssektor er under kraftig forandring, at denne forandrings primære mål bør være bedst mulig kvalitet til prisen og størst mulig fleksibilitet for både skatteyder og sundhedsforbruger.

Vision

" At blive den førende alliance på fremtidens sundhedsmarked"


”DET GODE FORLØB”

I proaktiv arbejder vi ud fra en målsætning om, at enhver, der henvender sig (i vores hus/klinik), skal opleve og mærke tiltag, der tager udgangspunkt i deres behov, og som er målrettet mod at finde løsninger for kundens udfordringer og behov. Faglig skarphed og god service er fundamentet i dette samarbejde mellemkunden/patienten og proaktiv-klinikken. Samspillet mellem behov, løsninger, faglighed og service er hjørnestenen i det, vi kalder ”det gode forløb”. I proaktiv ser vi det som en naturlig opgave - hverdag og i alle møder med vores kunder/patienter – at stræbe efter at folde ”det gode forløb” ud. Vores brand benævnes proaktiv - vi er proaktive.

bubblemedia